Ruanda Ticari Vize

Ruanda ticari vizesi müracaatında bulunacak olan Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşları pasaport hamillerinin tamamı, Bordo çipli (normal) Yeşil (hususi) Gri (hizmet) Siyah (diplomatik) pasaport sahipleri vizeye tabidir. Ruanda vizesi müracaatlarında pasaport sürenizin vize bitim tarihinden itibaren en az 6 geçerliliği olması zorunludur.

Ruanda ticari vize başvuruları sadece 3 aylık çok girişli (multiple) olarak verilmektedir. Ruanda ticari vize işlemleri ortalama 5 iş günü sürmektedir. Başvuru vize ücretleri Ankara Ruanda Büyükelçiliği vize bölümüne $ olarak nakit ödenmektedir.

Ruanda ticari vizesine başvuru yapacak olan bireyler için meslek ayrımı olmaksızın, her meslek grubu aşağıdaki evrakları ibraz etmekle yükümlüdür.

Ruanda Ticari Vizesi İçin Gerekli Evraklar

1. Vize bitim tarihinden itibaren en az 6 ay geçerliliği olan pasaport aslı
2. Normal Biyometrik iki adet fotoğraf (arka fon beyaz)
3. Ruanda'ya gidiş amacını belirten Fransızca veya Türkçe bir dilekçe (Şirket antetli kağıdına veya A4 kağıdına)
4. Ruanda'dan gelen davet mektubu
5. Uçak bileti rezervasyonu